Заштитник на екранот за гледање Компатибилен за garmin fenix 6 pro/fenix 6, Филм За Калено Стакло Против Гребење Со Висока Дефиниција Целосна Покриеност И Мека Заштитна Кутиј?
  • Неодамнешно

Заштитник на екранот за гледање Компатибилен за garmin fenix 6 pro/fenix 6, Филм За Калено Стакло Против Гребење Со Висока Дефиниција

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дизајниран за : Компатибилен за Garmin fenix 6 pro/fenix 6,(3 парчиња) Калено Стакло Филм и (1 парчиња) Мека Tpu Заштитна Кутија Најголема заштита : Екстремно висока цврстина, се спротивставува НА Гребнатини До 9ч Калено Стакло со долготрајна заштита. 99,99% HD Јасност И Точност На Екранот На Допир : висок одговор, висока транспарентност. Случај : Направете од висококвалитетен издржлив материјал за да дадете одлична заштита. Супер лесно инсталација : Овозможува прилагодувања за време на инсталацијата.Значително ги намалува дамките од прашина, масло и отпечатоци. Заштитник на екранот за гледање за гармин феникс 6 про / феникс 6, темпериран филм супер цврстина за ефикасно заштита на вашиот паметен часовник, ултра високо проѕирно калено стакло за ефикасно враќање на видот на часовникот. Заштитниот филм е лесен за ракување и е чувствителен на допир.