Осветлено Огледало За Шминка Патување Суета Огледало Преклопување огледало за Шминка Со Светла Контрола На Допир 4 Нивоа Осветленост 2000mah Led Огледало За Туширање З?
  • Неодамнешно

Осветлено Огледало За Шминка Патување Суета Огледало Преклопување огледало за Шминка Со Светла Контрола На Допир 4 Нивоа Осветленост

DEN 479.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Уживајте во безжичната удобност со нашето огледало за шминка за убавина на полнење, со вградена батерија од 2000мах која трае подолго од другите огледала на пазарот Лесно контролирајте го огледалото со сензори за допир што ви овозможуваат да го вклучите и исклучите светлото или да ја прилагодите осветленоста со едноставна чешма. Заштедете време и проблеми со нашата функција за паметна меморија која автоматски ги памети вашите последни поставки, за да можете да ги соберете токму таму каде што сте застанале. Добијте совршено осветлување за секоја апликација за шминка со 80 рамномерно распоредени LED светла кои нудат 4 режими на боја и 4 нивоа на прилагодување на осветленоста. Уживајте во флексибилноста на нашето стоечко огледало, кое може да се прилагоди до 180 степени и има 5 силиконски анти-лизгачки влошки за дополнителна стабилност и безбедност.