Игра Контролор Лебдат Поправка Одбор, 10PCS 3D Палецот Стап Лебдат Фикс Мод, Компатибилен СО ЗА PS4 ЗА PS5 За Xbox ONE За Xbox S X Аналогни Стап Лебдат Поправи Мод Ресетирање
  • Неодамнешно

Игра Контролор Лебдат Поправка Одбор, 10PCS 3D Палецот Стап Лебдат Фикс Мод, Компатибилен СО ЗА PS4 ЗА PS5 За Xbox ONE За Xbox

DEN 203.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КОМПАТИБИЛНИ МОДЕЛИ : игра контролор лебдат поправи мод е компатибилен СО ЗА PS4, ЗА PS5, ЗА XBOX ONE, ЗА XBOX S X контролери (овој одбор не работи со ЗА XBOX one елита и ЗА PS5 ригинален портокал џојстик КАЛИБРИРАЈТЕ ГИ МЕРЕЊАТА НА ВЕБ-СТРАНИЦАТА : по инсталирањето, едноставно ја користите страницата за калибрација за да го измерите наносот на контролорот и да го прилагодите механизмот за да го вратите во мртов центар. МЕТОД НА ПОПРАВАЊЕ : таблата за поправка на лебдат на контролорот На Играта го поправа контролорот на прилично нов начин со поставување на пар прилагодливи делови на плочката на контролорот. ПОДОБРО ИСКУСТВО СО ИГРИ : режимот за поправање џојстик за џојстик ви дава подобро искуство со игри. Ако проблемот повторно се појави, можете да го вклучите контролорот и повторно да го прилагодите. ОДРЖЛИВА УПОТРЕБА : таблата за поправка на џојстик за Џојстик е нераскинлива и долготрајна, совршено заменувајќи ги старите, скршени и оштетени делови на контролорот.

Item Type:
GamepadJoystickDriftRepairBoard
Size:
Approx. 1.9x1.8x0.2cm / 0.75x0.71x0.08in
Material:
PCB
Color:
Gold
Applicable:
Compatible With For PS4, For PS5, For XBOX ONE, For XBOX S X Controller (This Board Is Not Suitable For XBOX ONE Elite Edition And For PS5 Original Orange Joystick.)
How to Use:
Removetheproductanduseit:
Package List:
10 xGamepad Joystick Drift Repair Board:
Note:
1. This module requires welding equipment to complete and should not be attempted by non professionals.2. Please allow some error due to manual measurement.: