Абаодам 2 парчиња Ремени За Мобилни Телефони Писмо Шарм За Мониста Со Приврзок За Клучеви За Нараквици Лента За Клучеви За Клучеви Ланец За Зглоб Нараквица Полимер?
  • Неодамнешно

Абаодам 2 парчиња Ремени За Мобилни Телефони Писмо Шарм За Мониста Со Приврзок За Клучеви За Нараквици Лента За Клучеви За Клучеви Ланец За

DEN 118.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРИВЕЗОК за КЛУЧЕВИ изработен е од добра изработка, така што нема лесно да избледи, а можете да го користите со доверба ПОЛИМЕРНА ГЛИНА јаже Лесен, лесен за инсталирање, што ви овозможува лесно и безбедно да го носите вашиот мобилен телефон,. ДРЖАЧ ЗА СИНЏИР ОД ПОЛИМЕРНА ГЛИНА Телефонски Врвки Со Монистра-Јажето за Прицврстување е вклучено на крајот од ланецот, што ви овозможува да го поправите куќиштето на вашиот мобилен телефон. РАЧЕН ЗГЛОБ РЕМЕН јаже тоа помага да го направите мобилниот телефон поубав и попривлечен за вас. Заслужуваш да го имаш. РЕМЕН за РАЧЕН ЗГЛОБ Изработен Од врвни материјали, погоден е за камери, мобилни телефони, ранци, чанти,. Пакетот Вклучува 2 x Телефонски ленти Карактеристики-Материјал : Акрилик, полимерна глина, камен, Кристален Телефонски Синџир Декор-Големина : Околу 20, 00Х1, 50Х0, 50см/7, 86Х0, 59Х0 Мониста Телефон Приврзок. - Боја : како што е прикажано Телефонски Јаже-Закачете го на телефонот за украсување или носете го на зглобот за да спречите губење или украден привезок за зглоб. - Изработен од премиум материјал, тој е издржлив и може да биде за Време На Шармот На Телефонот Со Мушка. - Оваа извонредна лента за мобилни телефони ќе одговара на различни гаџети, како што се електронски додатоци, камери, мобилни телефони и други предмети телефонски мониста ремен.