Sikot Растегливи Најлонски Ленти За Соло Јамка Компатибилни Со Apple Watch, Прилагодливи Спортски Еластики Со Истегнување Плетенки Жени Мажи Ремен Компатибилен со Iwatch Се?
  • Неодамнешно

Sikot Растегливи Најлонски Ленти За Соло Јамка Компатибилни Со Apple Watch, Прилагодливи Спортски Еластики Со Истегнување Плетенки Жени

DEN 127.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●НАЈЛОНСКИ МЕК МАТЕРИЈАЛ од МЕДИЦИНСКО ОДДЕЛЕНИЕ ● овој еластичен ремен за часовници ќе ви даде ново искуство што е пријателски за кожата.издржлив дише и лесен дизајн.Отпорност на висока температура, отпорност на ниска температура. Тоа е лента за зглоб на нараквица што се протега и цврсто се вклопува без стегање. Издржливата еластична лента прави да се чувствувате удобно за носење[не вклучувајќи Го И Часовникот Со Јаболка]. ●Може ДА СЕ ПРИЛАГОДИ ГОЛЕМИНАТА ● Удобен, лесен и цврст, но растеглив, прилагодлив, еластичен ремен има прилагодлива тока, погодна за големина на зглобот 6"-9,8" (152мм-250мм), лесен за ставање или вадење.Спортскиот бенд доаѓа со навртки за часовници на двата краја, кои се заклучуваат на вашиот часовник прецизно и безбедно. Лесно за директно инсталирање и отстранување со едно копче. ●Компатибилни Модели●Компатибилен со Сите Серии На Apple Watch : овој спортски бенд Компатибилен со Сите Apple Watch. Овие бендови се вклопуваат може да се компатибилни Со Серијата Apple Watch 8/7/6/5/4/3/2/1/СЕ и да ги опфаќаат сите големини (38mm, 40mm 41mm, 42mm, 44mm 45mm), компатибилни со Apple Watch Nike+, Спорт и Издание. €СУПЕРИОРЕН КВАЛИТЕТ увери дека нашиот еластичен часовник обезбедување на квалитет, се придржуваат до најдобар квалитет и услуга.Боите може малку да се разликуваат бидејќи се доста живописни и компјутерските / телефонските екрани можат малку да ја затапат и искриват перцепцијата. Не се вознемирувај. Убави се ! Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не и со задоволство ќе ви одговориме. ние ќе обезбедиме 365 дена бесплатна замена и наплата. ●Стилски и Луксузен ● достапни се различни класични модели за да изберете, што ве прави поперсонализирани кога носите ленти за часовници со јаболка. Тоа е најдобар специјален подарок за вашите женски семејства и пријатели На Божиќ, Денот на Благодарноста, Денот на Мајката и повеќе фестивали. ●НАЈЛОНСКИ МЕК МАТЕРИЈАЛ од МЕДИЦИНСКО ОДДЕЛЕНИЕ ● овој еластичен ремен за часовници ќе ви даде ново искуство. што е пријателски за кожата.издржлив дише и лесен дизајн.Отпорност на висока температура, отпорност на ниска температура. Тоа е лента за зглоб на нараквица што се протега и цврсто се вклопува без стегање. Издржливата еластична лента прави да се чувствувате удобно за носење[не вклучувајќи Го И Часовникот Со Јаболка].