XBWEI долга рака на шофершајбната на шофершајбната за мобилни телефони за мобилни телефони за мобилни мобилни телефони 360 ротација прилагодлив држач за монтирање на
  • Неодамнешно

XBWEI долга рака на шофершајбната на шофершајбната за мобилни телефони за мобилни телефони за мобилни мобилни телефони 360 ротација прилагодлив

DEN 5852.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

До 28 сантиметри Gooseneck, направете го уредот поблиску до вашиот поглед Дополнителна база за поддршка на таблата нуди поголема стабилност и безбедност, обезбедувајќи стабилност дури и на трнливите патишта. Целосен дизајн на топката за вртење на топката од 360 степени за да ги пронајдете оптималните агли на гледање. Силната чаша за вшмукување на леплива гел лесно се придржува до шофершајбната или повеќето површини и го одржува вашиот мобилен телефон безбеден и звук, но сепак е лесно отстранлив. Едноставна инсталација, без алатки, брзо заклучување и ослободување само со копче. До 28 сантиметри Gooseneck, направете го уредот поблиску до вашиот поглед. Дополнителна база за поддршка на таблата нуди поголема стабилност и безбедност, обезбедувајќи стабилност дури и на трнливите патишта. Целосно 360 степени на ротација на топката за зглобот за да ги пронајдете оптималните агли на гледање. Безбедно и звук, но сепак е сè уште лесно отстранлива. Инсталација без алатки, брзо заклучување и ослободување само со копче.

Type:
Sucker stand
Package Weight:
0.18kg
Package Size:
14cm x 9cm x 11cm
Package Included:
1* Car phone holder:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
The car phone holder rotated 360 degrees; rotate the phone in portrait or landscape mode as needed. The arm can be tilted 180°, giving you the ideal, safe and comfortable viewing angle :