Оликсар за iPhone 11 Pro Max Заштитник На Објективот На Фотоапаратот Заштита На Телефонски Леќи-Јасна HD Јасност-Анти Отсјај-Отпорен На Отпечатоци од Прсти-Отпорен на Греб?
  • Неодамнешно

Оликсар за iPhone 11 Pro Max Заштитник На Објективот На Фотоапаратот Заштита На Телефонски Леќи-Јасна HD Јасност-Анти Отсјај-Отпорен На Отпечатоци

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[компатибилност] Дизајниран За iphone 11 Pro Макс камера објектив Висококвалитетен материјал, заштитник на објективот на мини камерата, заштита на објективот на фотоапаратот од оштетувања или гребнатини. Заоблениот раб го рефлектира блицот на камерата и упадот на страничната светлина, јасни, чисти и остри фотографии без пречки. ① [Вклучен е комплет За Инсталација Без меурчиња] крпата За чистење, налепницата за отстранување прашина и влажното бришење обезбедуваат апликација без меур и прашина за заштитникот на камерата i Phone 11 pro Max. 100% транспарентен iphone 11 Pro max заштитник на објективот на фотоапаратот со HD кристално јасна јасност обезбедува невидлива заштита што нема да ја намали острината или осветленоста на вашите фотографии. За овој i Phone 11 pro max заштитник на камерата. Заштитете го вашиот iphone 11 Pro Max објектив од удар, кршење, гребење и оштетување.