ЗАМЕНА НА XINXUSONG За Galaxy Z Flip F700 Заштитник На Мек Хидрогелен Екран, Ултра-Тенок Отпорен На Вода Отпорен На Чиста Целосна Покриеност Заштитен Филм на Екранот одговара Н?
  • Неодамнешно

ЗАМЕНА НА XINXUSONG За Galaxy Z Flip F700 Заштитник На Мек Хидрогелен Екран, Ултра-Тенок Отпорен На Вода Отпорен На Чиста Целосна

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Одличен Дизајн : Специјално дизајниран За Galaxy Z Flip F700 Направено од супериорен TPU, заштитете го екранот, мек хидрогел филм (Не Калено Стакло ). Ултра тенка дебелина од 0,3 мм е сигурна и еластична и ветува целосна компатибилност со чувствителноста на допир. Високо издржлива и отпорна на гребење - цврстина НА површината 9 ЧАСОТ И на врвот со олеофобна обвивка за да се намалат отпечатоците од прсти. Пакетот Вклучува : 3 парчиња Меки Хидрогелни Заштитници На Екранот, 3 Пара Марамчиња за Чистење (влажни и суви), 3 комплети апсорбер за прашина + Налепници За Водич. ЗАМЕНА НА XINXUSONG За Galaxy Z Flip F700 Мек Хидрогел Заштитник На Екранот, (3 Пакет) Ултра-Тенка Отпорна На Вода Отпорна На Чиста Целосна Покриеност Заштитен Филм на Екранот одговара На Galaxy Z Flip F700 (Не Стакло).