Висински Прилагодлив Држач За Полнач За Apple Watch Ultra, Силиконска Станица За Полнење Sinjimoru За Apple Watch серија 1/2/3/4/5/6/7/SE/SE2/8/Ултра. Худи Полнење Штанд За Јаболко Часовник Сл
  • Неодамнешно

Висински Прилагодлив Држач За Полнач За Apple Watch Ultra, Силиконска Станица За Полнење Sinjimoru За Apple Watch серија 1/2/3/4/5/6/7/SE/SE2/8/Ултра.

DEN 175.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ОПТИМАЛЕН АГОЛ ЗА ПОЛНЕЊЕ НА APPLE WATCH : Стојат со удобна функција за прилагодување на висината обезбедува непречено и брзо полнење на батеријата без оглед на големината на Вашиот Applewatch Оптимално полнење дури и без отстранување на Вашите Опсези Или куќишта На Apple Watch. ПРЕМИУМ СИЛИКОНСКИ И ШАРМАНТЕН ДИЗАЈН : Изработен од премиум силиконски материјал, овој пренослив Држач За Полнач за часовници има пријатен дизајн кој наликува на качулка и лесно може да се користи во канцеларија, на училиште или како штанд за работна површина дома. ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА ПРИКЛУЧНА СТАНИЦА : Само повлечете ГО ДЕЛОТ USB Ц НА КАБЕЛОТ ЗА Полнач На apple watch низ дупката и закачете го тркалезниот дел внатре. Со оптимизирана големина, држачот за паметни часовници цврсто стои при допирање на екранот и поддржува режим на ноќно држење. ШИРОКА КОМПАТИБИЛНОСТ со APPLE WATCH : станица за полнење универзално компатибилна со Целата Серија Apple Watch 1/2/3/4/5/6/7/SE/SE2/8/Ултра. (*Apple Watch Ultra може да биде тешко да се наплати со дебел случај. Исто така е можно да се користи како телефонски држач. ПАКЕТ И ГАРАНЦИЈА : пакетот вклучува Држач За Полнење Со Качулка за Apple Watch x1, Рачен x1 (кабелот за Полнење не е вклучен!). Синџимору нуди 90 дена гаранција за сите наши производи. Ве молиме слободно контактирајте не : ). ОПТИМАЛЕН АГОЛ ЗА ПОЛНЕЊЕ НА APPLE WATCH : Стојат со удобна функција за прилагодување на висината обезбедува непречено и брзо полнење на батеријата без оглед на големината на Вашиот Applewatch. Оптимално полнење дури и без отстранување на Вашите Опсези Или куќишта На Apple Watch.