Луксузен дизајнер на Ryueuya, груб метален случај со бенд, компатибилен за Apple Watch Series 8/7 45mm и SE/6/5/4 44mm, Воена заштитна обвивка од не'рѓосувачки челик, тактичка заштита на ?
  • Неодамнешно

Луксузен дизајнер на Ryueuya, груб метален случај со бенд, компатибилен за Apple Watch Series 8/7 45mm и SE/6/5/4 44mm, Воена заштитна обвивка

DEN 2735.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Затворање на тока 【Прецизно производство】 Ние користиме најсовремени техники за правење часовници за да ги занаериме нашите часовници со прецизност да биде наш главен приоритет. Секоја компонента е направена на точни стандарди за да се осигури дека секое време на часовникот е вистинско инженерско ремек -дело. Надворешната обвивка е изработена од 316 L медицинско одделение од не'рѓосувачки челик, кој е стручно четкан за да создаде рафинирана текстурална завршница. Висококвалитетната гумена лента нуди исклучителна удобност и е топлина, оксидација и отпорна на корозија. 【Револуционерниот дизајн】 Случајот „Ryueuya Apple Watch“ е иновативен додаток што ја елиминира потребата да се избере помеѓу класичен часовник и функционалноста на Apple Watch. Овој безвременски дизајн е совршен за секоја пригода, без разлика дали сте на работа, дружење или вежбате. 【Широка компатибилност】 Нашиот случај за часовници е дизајниран да одговара на сериите Apple Watch 7, 6, 5, 4 и SE (44/45 mm) и големини на зглобот кои се движат од 6,70-7,90 инчи (170 mm-220mm). 【Комплетен пакет】 Покрај случајот и каишот од не'рѓосувачки челик, нашиот пакет на производи вклучува гумен заштитен капак, завртки, шрафцигер, крпа и упатство за брз почеток за лесна инсталација. 【Исклучителна услуга за клиенти】 Ние се гордееме со нашата услуга за клиенти и секогаш сме достапни за да одговориме на какви било прашања или да обезбедиме поддршка. Ако ви треба друга комбинација на бои, ве молиме известете ни и ние ќе бидеме среќни да ви помогнеме. (Забележете дека сликите се само за приказ, и ние продаваме само случаи на гледање и ленти, а не внатрешен часовник. Затворање на тока. 【Прецизно производство】 Ние користиме најсовремени техники за правење часовници за да ги занаериме нашите часовници со прецизност да биде наш главен приоритет. Секоја компонента е направена на точни стандарди за да се осигури дека секое време на часовникот е вистинско инженерско ремек -дело. Надворешната обвивка е изработена од 316 L медицинско одделение од не'рѓосувачки челик, кој е стручно четкан за да создаде рафинирана текстурална завршница.