Гатуида 8 Парови Игра Штанд За Прсти Заштитник На Палецот Капаци На Допир Екран На Допир Капаци На Прст На Допир Капак За Прст На Прсти За Игри Против лизгање Заштит?
  • Неодамнешно

Гатуида 8 Парови Игра Штанд За Прсти Заштитник На Палецот Капаци На Допир Екран На Допир Капаци На Прст На Допир Капак За Прст

DEN 1475.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Заштитник за прсти : Пренослив и лесен за носење Можете да уживате во играта во секое време и насекаде со овие капаци на прстите. Гејмер Заштитник На Палецот : ќе се чувствувате поудобно кога играте игри без потреба да се грижите за мелење раце или триење на прстите. Палецот : Анти-пот и анти-лизга, чувствителни полн екран на допир прст капаци кои не ќе се лизга кога играте игри, и да уживате во поефикасно игри искуство. Игра Прст Заштитник : тоа е тенка и има добра пропустливост на воздухот, и не е лесно да се извалкаат дури и ако за некое време. Го подобрува искуството со игри. Покритие За Прсти За Игри : Еластичните капаци за прсти се погодни за прстите на повеќето луѓе и можат да бидат добри помагачи. Пакет Листа 8 х пара На Прст опфаќа Карактеристики-Секој клик, без грешки, ви овозможува во импресивна мазна игри искуство Игра Прст Заштитник. - Анти-пот и анти-лизга, чувствителни полн екран на допир прст капаци кои не ќе пропадна кога играте игри, и да уживате во поефикасно игри искуство Прст Ракав Анти - пот. - Не се лизга, отпорен на масло и отпечаток од прст, а исто така може да ја подобри вештината и чувството на играта и да избегне грешки при работењето Екрани На Допир Покритие На Прстот На Играта.