Пенкало за игла Компатибилно Со Молив За Јаболко, Пенкало За Игла за iPad, Пенкало За Игла Компатибилно Со iPad Молив iPad/iPad Pro/iPad Mini/iPad Воздух, Отфрлање На Дланка, Магнетн?
  • Неодамнешно

Пенкало за игла Компатибилно Со Молив За Јаболко, Пенкало За Игла за iPad, Пенкало За Игла Компатибилно Со iPad Молив iPad/iPad Pro/iPad Mini/iPad

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【€5 минути пенкалото За Игла За apple i Pad Pro/Air е опремено со најнова и подобрена батерија која може целосно да се наполни за 5 минути, додека може да ни даде 8 часа за пишување Или цртање, за разлика од старата генерација која трае неколку часа за да се добие целосно полнење Нашето пенкало за игла е погодно само За apple i Pad : пенкалото за игла е компатибилно со i Pad 9,7 инчи и 10,2 инчи (6. генерација), Ipad Воздух (3. генерација), i Pad Mini (5. генерација), i Pad Pro 11 инчи и 12,9 инчи (3. генерација), сите верзии по 2018 Година Добијте еден За Молив со Јаболка. Зошто да го изберете нашето пенкало за игла : кога сте поврзани со моливот, допрете го горниот дел за да се вратите на главниот интерфејс и допрете двапати за да активирате мултитаскинг; овој молив поддржува странично навалување и анти-допир.Отстранете Го Моливчето Со Јаболка од вашиот i Pad пред да го користите нашиот молив. Откако ќе го вклучите нашиот молив, тој автоматски ќе се поврзе со вашиот i Pad без потреба од Bluetooth и апликации. ● Отфрлање На Дланката . Одете Во Поставки > Молив Со Јаболка> Исклучете Го Моливчето Со Јаболка. Поставки > Белешки > Исклучете "Само Нацртајте Со Јаболко Молив". (Откако ќе ги завршите горенаведените поставки, можете нормално да го користите овој производ . Пенкалото За Игла се користи наместо прст за прецизни задачи како што се пишување и скицирање, молив за игла за ipad може да се примени и за навигација низ оперативниот систем.