Ремен ЗА Јаже ЗА Мобилни Телефони SYSUII,Шарена Имитација На Пеперутка Бисерна Декорација На Мобилен Телефон Анти-Изгубен Синџир На Јаже Кристално Зрно Телефон Шарм ?
  • Неодамнешно

Ремен ЗА Јаже ЗА Мобилни Телефони SYSUII,Шарена Имитација На Пеперутка Бисерна Декорација На Мобилен Телефон Анти-Изгубен Синџир На Јаже Кристално

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработени сме од различни материјали како акрилна вештачка бисерна глина и многу повеќе Секој од нив е уникатен, шармот на телефонот Каваи носи уникатен шарм на вашиот телефон, Пакет : 1 X Монистра Телефонски Јаже + 1 x Слободен Приврзок за Клучеви. Изработен од најлонско јаже, издржлив и не е лесен за кршење. Овој синџир на мобилни телефони е посоодветен како декорација на мобилен телефон отколку како ремен за зглоб. Совршен за жени и девојки. Можете да ја навојте лентата низ дупката за тивко копче или друга отворена страна на куќиштето. Тоа лесно се прикачува на секој телефон случај. Може да се користи како украс за паричници, приврзоци за клучеви ,d карти, таблети, USB флеш-уреди, i Pods и други предмети. Не само што може да се користи за мобилен телефон, туку може да се користи дури и како нараквица или ѓердан, шарм за велосипеди, обележувач, привезок и многу намени во вашиот живот. Шармот на телефонот со монистра е уникатно дизајниран и изгледа стилски, што ги прави одлични подароци за секоја пригода, Денот на Мајката, родендените, годишнините и многу повеќе. Опис на производот : ова се навистина убави и слатки додатоци што можете да ги додадете на вашиот телефон! Овие телефонски привлечности се направени од акрилни монистра, полимерна глина и многу повеќе. Ова е симпатичен дизајн за жените и девојките да ги направат попривлечни.