Молив за игла За Samsung Galaxy Z Fold3 Fold4 Пенкало, Minilabo Екрани На Допир Дигитално Пенкало Со Ултра Фин Врв Од 1,5 мм Стилист Пенкало За Samsung Galaxy Z Fold3 Fold4 Молив За Цртање И Пишува?
  • Неодамнешно

Молив за игла За Samsung Galaxy Z Fold3 Fold4 Пенкало, Minilabo Екрани На Допир Дигитално Пенкало Со Ултра Фин Врв Од 1,5 мм

DEN 584.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пенкало За Активно Игла минилабо : Нов дизајн кој бара Активно пенкало За игла За Samsung Galaxy Z Fold3 Fold4 пишува и црта непречено за секојдневна работа и учење Фин совет, мала тежина, елегантен краток стилски дизајн со производ со должина од 146мм е добар избор за подарок за вашите пријатели, деца, студенти, уметници итн.Со тампон единица на фино врвот крајот, тоа ви помага повеќе точност и контрола на екранот на вашиот уред. Прекрасно И Супер Прецизно : Ова игла За Samsung Galaxy Z Fold3 Fold4 pen обезбедува супер точност и прецизност со малку фокуси на допир како копчиња на екранот, ви овозможува да видите точно каде означувате, ова ви овозможува да ја знаете точната точка на екранот, не грижете се за прстите откако ќе го користите овој молив За Samsung Galaxy Z Fold3 fold4. Дигитално Пенкало Со долго Траење За Samsung Galaxy Z Fold3 Fold4 : Без прескокнувања/капки кога цртате и пишувате како вистинско пенкало За Samsung Galaxy Z Fold3 Fold4., држете го иглата со агол на наклон, а не вертикално на екранот, ова може да има подобро искуство.Заштитникот на екранот нема да влијае на перформансите, сепак можете да го користите ова пенкало на заштитникот на екранот без грижи. Активно Пенкало За Игла На Полнење : работи до 20 часа континуирана употреба со Вграден Литиум-полимер по 60 минути целосно полнење. Паметниот дизајн на штедачот помага да се исклучи по 30 minutes.No ограничување за изнајмување дизајн и креации чувство алатка за молив За Samsung Galaxy Z Fold3 Пати4 пенкало за игла. Искрена Услуга За Клиенти : добивате 100% целосна поддршка за производот и услугата откако ќе дојдете кај нас, ќе бидете среќни на шопинг со нас. не двоумете се да контактирате со нас ако постои било какво прашање или загриженост За Ова игла За Samsung Galaxy Z Fold3 Fold4 молив или услуга.Ние сме подготвени да помогнеме и да го решиме проблемот. Молив за игла За Samsung Galaxy Z Fold3 Fold4 Пенкало,Minilabo Екрани На Допир Активно Игла Дигитално Пенкало со 1,5 mm Ултра Фин Врв Стилист Пенкало За Samsung Galaxy Z Fold3 Fold3 Пати 4 Молив За Цртање И Пишување,Pinkaweswome Design Slim,елегантен и добро избалансиран на вашата рака, ова активно пенкало За Игла За Samsung Galaxy Z преклопни3 Преклопни4 Има Убаво Чувство И Искуство Со Допир.