Нараквица за нараквици Visoum Bling Компатибилна за серија 8 кристали Apple Watch Band 45mm/44mm/42mm Серија 7/SE жени фустани луксузен дијамантски рачен раст накит метал часовник заме?
  • Неодамнешно

Нараквица за нараквици Visoum Bling Компатибилна за серија 8 кристали Apple Watch Band 45mm/44mm/42mm Серија 7/SE жени фустани

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Design Луксузен дизајн на солза на солза】 : Создадено од италијански дизајнер, овој прекрасно стокмено нараквици за часовници има 4 реда на неверојатно светло-секачи солза дијаманти, поставени во елегантен дизајн на лак платина, кој ќе изгледа повеќе како деликатен накит на зглобот и прави Вашата облека се истакнува 【Најдобар подарок за жени и девојчиња】 : Зголемете ја вашата убавина, доволно за работа и доволно стилски за забавен клуб, танц или датум. Perfect for a great gift choice for Weddings, Birthdays, Valentine's day, Mother's day, Christmas, Thanksgiving Day, anniversaries, etc. COMPATIBLE FOR Apple watch 45mm/44mm/42mm : Bling Jewelry i Watch Bracelet-Compatible with i Watch Series 8, Series 7, Серија SE, Серија 6, Серија 5, Серија 4, Серија 3, Серија 1, Серија 2, Спорт, Хермес, Најк+, издание, сите модели на Apple Watch. 【Совршено вклопување】 : Капичето на нараквицата има 3 спојници што се одвојуваат, а должината на лентата може да се прилагоди од 5,4-7,4 инчи. 【Лесно за инсталирање и отстранување】 : Бендот за часовници на i Phone со часовници на двата краја, што се заклучува на вашиот i Watch точно и безбедно, не е потребна алатка. Ако имате какви било прашања, Ве молиме слободно кликнете на „Контактирајте го продавачот“ и нашиот тим за услуги на клиентите ќе ви помогне во секое време. Design Луксузен дизајн на солза на солза】 : Создадено од италијански дизајнер, овој прекрасно стокмено нараквици за часовници има 4 реда на неверојатно светло-секачи солза дијаманти, поставени во елегантен дизајн на лак платина, кој ќе изгледа повеќе како деликатен накит на зглобот и прави Вашата облека се истакнува. 【Најдобар подарок за жени и девојчиња】 : Зголемете ја вашата убавина, доволно за работа и доволно стилски за забавен клуб, танц или датум.