Модул за предавател на безжичен полнач Ashata Qi, Ci безжичен полнач PCBA Circuit Coil Coil со микро USB порта, повеќестепена заштита, широка компатибилност, дел од безжичен полнач ?
  • Неодамнешно

Модул за предавател на безжичен полнач Ashata Qi, Ci безжичен полнач PCBA Circuit Coil Coil со микро USB порта, повеќестепена заштита, широка

DEN 173.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Широка компатибилност] Овој модул за безжичен полнач е погоден за мобилни телефони со универзален микро интерфејс на QI стандард, удобен и сигурен, лесен за употреба [Калем за безжично полнење со висока ефикасност] Влез за безжично полнење 9 V/1.67 A, ефикасност на конверзија на безжично полнење 80%, висока ефикасност на полнење заштедува моќ и време. [Заштита на повеќе нивоа] Модул за предавател на безжичен полнач на QI, вграден во заштита од краток спој и пренапон, обезбедувајќи безбедно полнење. Преку заштита на температурата. Кога температурата е повисока при полнење, полнењето автоматски се запира за 1 минута, а температурата се спушта и потоа се надополнува. Заштита на прекумерна струја. Кога излезната струја е поголема при полнење, таа автоматски ќе престане да полне за да спречи оштетување на полначот. [Лесен за употреба] во согласност со стандардот за безжично полнење QI. Поддржете го микро USB интерфејсот. Растојанието на преносот е до 2-5мм/0,08-0. [Гаранција за задоволство] Ако имате прашања во врска со производот или не сте задоволни од него, ве молиме контактирајте не во кое било време, ние ќе ви обезбедиме најдобро решение. Вашето задоволство е наша главна грижа. [Широка компатибилност] Овој модул за безжичен полнач е погоден за мобилни телефони со универзален микро интерфејс на QI стандард, удобен и сигурен, лесен за употреба. [Калем за безжично полнење со висока ефикасност] Влез за безжично полнење 9 V/1.67 A, ефикасност на конверзија на безжично полнење 80%, висока ефикасност на полнење заштедува моќ и време. [Заштита на повеќе нивоа] Модул за предавател на безжичен полнач на QI, вграден во заштита од краток спој и пренапон, обезбедувајќи безбедно полнење.

Item Type:
Wireless Charger Module
Product Standard:
Qi
Input Voltage/Current:
9V-1.67A
Working Frequency:
100-200Khz
Conversion Efficiency:
>80%
Transmission Distance:
2-5mm/0.08-0.2in
Package List:
1 x Wireless Charger Module :