Pitaka 6-во-1 станица за безжично полнење за повеќе уреди Air Omni Lite Брзо полнење на безжично полнење за полнење за паметни телефони. Компатибилен со Apple Watch, таблети, преки?
  • Неодамнешно

Pitaka 6-во-1 станица за безжично полнење за повеќе уреди Air Omni Lite Брзо полнење на безжично полнење за полнење за паметни телефони.

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[6-во-1 станица за безжично полнење] Станицата за безжично полнење на Питака истовремено може да напојува до шест различни уреди Заплатете ги слушалките на 5 вати, 7 вати за i Phone и до 10 вати за уреди со Android. Лесно префрлете го конекторот за да го наполни вашиот телефон, вклучувајќи го и вашиот паметен телефон, таблет. [Инсталирајте го вашиот сопствен полнач за часовници] Компатибилен со кабел за полнење на Apple Watch за да го наполни вашиот смарт часовник и безжично и во режим на ноќна ноќ. [Уредно и сигурно полнење] Ослободете се од кабелскиот неред со тоа што ги кондензирате сите ваши потреби за полнење во една станица за безжично полнење. [Стилски дизајн со висококвалитетни материјали] дизајниран со употреба на премиум арамидно влакно од воздушно вселенско одделение, минималистичкиот дизајн на воздухот Омни Лајт добро се вклопува во секое сценарио, вклучувајќи го и домот и канцеларијата.