Универзален Зголемувач На Екранот На Мобилниот Телефон,Пренослив 12 инчи 4~6 Пати Зумирање Преклопен Држач За Држач За Држач Оптичко Зголемување На Зголемувачот На ?
  • Неодамнешно

Универзален Зголемувач На Екранот На Мобилниот Телефон,Пренослив 12 инчи 4~6 Пати Зумирање Преклопен Држач За Држач За Држач Оптичко

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

4~6 ПАТИ ЗГОЛЕМЕНА СЛИКА : зголемувачот на екранот на мобилниот телефон прифаќа оптичка технологија со висока дефиниција, која може да го зголеми екранот на мобилниот телефон за 4~6 пати, визуелниот ефект е појасен и поживописен, а динамичното чувство е посилно Може ДА се КОРИСТИ КАКО ТРАДИЦИОНАЛНО ЛУПА : лупата на екранот може да се користи и како традиционално лупа. Поради големата површина за зголемување, посоодветно е да читаат средовечни и постари луѓе. Зголемената слика може да ги заштити вашите очи и да спречи долгорочен замор при гледање. ПРЕНОСЛИВ : дизајнот на преклопување го прави пренослив. Држачот за мобилен телефон што се преклопува е едноставен за носење, лесен по тежина и мал по големина, погоден за внатрешни работи, кампување, туризам, одмор и други места. Не е потребна енергија, заштеда на енергија и заштита на животната средина. УНИВЕРЗАЛНО ПОГОДЕН ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ : ова лупа со екран од 12 инчи има мал изглед, помал волумен и е поудобно за носење.

Material:
TPU + ABS
Product Type:
Phone Screen Magnifier
Color:
Black
Screen size:
12in
Weight:
approx. 389g / 13.7oz
Package list:
1 x Phone Screen Magnifier: