Каруас 22 Тркалачка Тенка Корпа За Перење со Држач За Преклопување Водоотпорна Пречка И Организатор На Тркала Високи Тенки Валкани Корпи За Перење Домашна Аголна Т?
  • Неодамнешно

Каруас 22 Тркалачка Тенка Корпа За Перење со Држач За Преклопување Водоотпорна Пречка И Организатор На Тркала Високи Тенки Валкани Корпи

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

①Високи и Тркалачки+метална рамка цврсто обликува витка и висока корпа за перење алишта Тенок облик за складирање лесно се вклопува во тесен простор. Корпата за перење со тркала обезбедува лесно движење. ●ТЕНКА И ЗАШТИТНА Големина ● големината На Екранот на тесната корпа за перење е [15.8" × 22"], соодветна големина за мал простор помеѓу машината за перење и машината за сушење или малата површина на кабинетот. Преклопната корпа за перење може да се преклопи во пренослива големина 7,3" х 15,4" х 3,1". ●Лесен и Цврст Материјал Од Висока класа тенок и цврст материјал нанесен на корпа за перење ткаенини, лесен за собирање и транспорт. ®Водоотпорен и отпорен на Прашина. водоотпорен јп капак додадете во внатрешната еколошка ткаенина ја држи влагата подалеку од квадратната корпа за перење. Мрежестиот капак со врвки ги одржува работите во внатрешноста на алиштата чисти и уредни.