Унброж Професионален Екран За Прскање Што Апсорбира Мирис Од Нерѓосувачки Челик За Тава Со Филтер Од Јаглеродни Влакна, Штитник За Прскање Со Маснотии Од Мрежа За ?
  • Неодамнешно

Унброж Професионален Екран За Прскање Што Апсорбира Мирис Од Нерѓосувачки Челик За Тава Со Филтер Од Јаглеродни Влакна, Штитник За Прскање

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Апсорпција На мирис : штитникот за прскање масло има филтер со активирани јаглеродни влакна сместен помеѓу два мрежести екрани што привлекува и апсорбира несакани мириси за време на готвењето Намалете ги остатоците од мирисот во кујната. Покријте Прскање Со Врело Масло : Ставете штитник За прскање со маснотии за тава со удобна рачка над горниот дел од тавата ви помага да ја заштитите кожата од изгореници додека cooking.No повеќе потреба за држачи за садови и белезници за рерна. Чувајте Ја Кујната Чиста : секогаш има маснотии на ѕидот,шкафот и работната површина на кујната со долго сервирање,а нашиот екран за пржење за тава ги одржува чисти што ви заштедува време за чистење. Работете Со Различни Садови За Готвење : нашиот екран за прскање што апсорбира мирис за тава одговара на различни садови за готвење, како саксии,тави и тави.Мери 11 инчи во дијаметар за да се вклопи во повеќето тави.