Нови 110 фунти Стрелаштво Лак Скала Соединение Рекурве Лак Тежина Нацртајте Скала Врв Држете Тежина Скала Пренослив Лак Удар Скала Лов Скала Багаж Скала Со ЛЦД Дисп?
  • Неодамнешно

Нови 110 фунти Стрелаштво Лак Скала Соединение Рекурве Лак Тежина Нацртајте Скала Врв Држете Тежина Скала Пренослив Лак Удар Скала Лов Скала Багаж

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● НОВА СКАЛА ЗА ЛАК-2 видови Единици за Мерење кг/фунти се достапни и прикажуваат во исто време Супер тежок капацитет од 110 фунти/50 килограми. €_ ВНИМАНИЕ : CYBERDYER 110 LBS СТРЕЛАШТВО ЛАК СКАЛАТА Е СО ВРВНА ФУНКЦИЈА ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ, КОЈА се КОРИСТИ како СЛОЖЕНА СКАЛА ЗА ЛАК. НО, КОГА СЕ КОРИСТИ КАКО ВАГА за БАГАЖ, ЌЕ ИМА грешки од 0,1-0,5 фунти ВО ТЕЖИНА. ● ВРВНА ТЕЖИНА КОГА ПОКАЖУВА "П", ЗНАЧИ "РЕЖИМ НА ВРВНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ" ЗА СКАЛА ЗА СТРЕЛАШТВО. ● ДИГИТАЛЕН ДИЗАЈН - со единица Кг/лб, скалата за цртање со тежина На лак со кибердиер е исто така совршена како скала за тежина на багажот. Вграден дисплеј за задно осветлување, лесно се чита на дигитален лцд-дисплеј. 1 х дополнителна кука + 1 х дополнителен јаже достапен за оваа рачна скала за лак за да може лесно да се измери напнатоста или да се измери тежината на предметот. € ШИРОКО СЕ КОРИСТИ-Одлична скала за снимање, лов, тоа со голем прстен бравата на лак, измерете го бројот на лак килограми. Не само што се користи за повторен лак и сложен лак, туку може да се користи и како скала за тежина на багажот, скала за патување, скала за купување.