КСИОС Божиќна Декорација Божиќни Чорапи Торба За Подароци Чанта За Подароци Торба За Бонбони Снешко Забава Набавки Новогодишни Украси Елки Од Новогодишна Елка Мо?
  • Неодамнешно

КСИОС Божиќна Декорација Божиќни Чорапи Торба За Подароци Чанта За Подароци Торба За Бонбони Снешко Забава Набавки Новогодишни Украси Елки

DEN 73.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Совршен Избор За Декорација На Новогодишна Елка] - Дизајнот На Висечката Дупка Е Многу Погоден За Украсување На Новогодишна Елка Сите Детали Се Неверојатно Внимателно Направени. Изгледа Многу Извонредно И Е Многу Погодно За Пополнување На Разни Подароци. Можете Исто Така Да Користите Прекрасни Божиќни Чорапи За Украсување На Вашиот Дом, Двор, Училница И Празнична Божиќна Забава. [Големина И Количина] - Овие Торби За Подароци За Божиќни Чорапи Се Со Вистинска Големина, 15 см/5,9 во * 17 см/6,7 во * 12 см/4,7 инчи. [Издржлив И Еднократно] - Материјалот За Храна На Божиќната Торба За Подароци Е Густ, Сефови, Нетоксични И Нема Лесно Да Пукне Или Пукне. Овие Божиќни Торби За Подароци Се Вертикални, Повторно Запечатливи, Дизајн На Заклучување На Патент И Може Да Се Користат Многу Пати. Божиќна Декорација Божиќни Чорапи Торба За Подароци Чанта За Подароци Торба За Бонбони Снешко Забава Набавки Новогодишни Украси Елки Од Новогодишна Елка Мониста Од Снегулка За Вазни Божиќни Чорапи Торба За Подароци Торба За Подароци Торба За Бонбони Торба За Снешко Материјали За Новогодишни Елки Елки Снегулкаматеријал : плетењебојка : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата.