Налепници за уметност Chrismas Nail, 48 чаршафи декорации самолепливи DIY налепници за налепници на ноктите, снежни снегулки Snowmen Sunta Santa Santa Xmas Tree Nail Art налепници совети DIY де?
  • Неодамнешно

Налепници за уметност Chrismas Nail, 48 чаршафи декорации самолепливи DIY налепници за налепници на ноктите, снежни снегулки Snowmen Sunta Santa

DEN 1264.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Божиќна уметност за нокти : getе добиете 48 листови Божиќни теми за нокти налепници, разновидни обрасци на Елкс, снегулки, снежни луѓе, Дедо Мраз, bellвона и така натаму Дизајн на сорта за разновидност за да изберете и да направите совршени нокти. Безбеден материјал : Налепниците за Божиќни нокти се изработени од еколошки материјали, се самолепливи, не бараат лепак, не ги повредувајте вашите убави нокти и лесно може да се отстранат кога не ви треба. Лесен за употреба : Налепницата за нокти е самолеплива. Изберете ја посакуваната шема, излупете го со пинцети и залепете ја на ноктот. Потоа прикачете го на ноктот со датотеката за нокти или рака. Декорација за уметност за Божиќни нокти : Оваа Божиќна декорација за нокти е најдобар подарок за вашите жени пријатели, мајка ти, вашата сопруга, може да им се даде и на децата како Божиќна нова година. Префект за DIY Божиќни нокти при собирање со семејство или одење на забава. Погодно за Божиќ Божиќ, Нова Година, Денот на благодарноста, Ноќта на вештерките, есенската декорација на уметноста на ноктите. Широка апликација : Оваа налепници за Божиќни нокти се вклопуваат за салонот, училиштето за уметност за нокти и домашната употреба, погодна за повеќето прилики, како што се разни забави, свадба, патување.