Држач ЗА Мешунки Од Црно Стакло ЕЛДУ, 15 Странични Организатори На Мешунки За Кафе Од Геометриска Кутија За К Чаша Еспресо, Вреќи Со Чај Пакети Со Шеќер Држач За Капс?
  • Неодамнешно

Држач ЗА Мешунки Од Црно Стакло ЕЛДУ, 15 Странични Организатори На Мешунки За Кафе Од Геометриска Кутија За К Чаша Еспресо, Вреќи

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Инфо-Димензии на производот : 7,5 "х 4,5" х 6,77 " /19х 11,5 х 17,2 см Вклучено пакување : 1 х Стаклен Држач За Мешунки За Кафе (Додатоците не се вклучени).Овој прекрасен држач за кафе може да складира која било големина на капсула за кафе. Уникатен Дизајн-овој организатор на капсули за кафе доаѓа во коси дизајн на квадратна кутија со инкрустирана црна граница, а уникатниот дизајн станува неопходна декорација во вашиот дом. Повеќенаменски Терариум - оваа проѕирна стаклена кутија не е наменета само за капсули за кафе к-шолји, одлична е и за кесички чај, пакети со шеќер, засладувачи, кремасти топчиња, грицки, па дури и за сочно тенџере. Одлична Идеја За Подарок - оваа стаклена кутија за складирање кафе бар е идеален подарок за љубителите на кафе на роденден, свадба, годишнина, денот на вљубените, денот на жената, денот на мајката, денот на благодарноста, божиќ, затоплување на куќата итн.