Повеќенаменски Спреј За Чистење Пена, Средство За Чистење Пена За Автомобил, Моќен Комплет За Отстранување Дамки, Мултифункционални Средства За Чистење Пена За Ку?
  • Неодамнешно

Повеќенаменски Спреј За Чистење Пена, Средство За Чистење Пена За Автомобил, Моќен Комплет За Отстранување Дамки, Мултифункционални

DEN 1206.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Повеќенаменска Заштита : Нашите Чистачи за Домаќинство за Сите Намени обезбедуваат безбедносна заштита и се борат со избледување, стареење, пукање, истовремено обезбедувајќи Ув Заштита Совршен за опремување, автомобилска цртичка, конзоли, детали за кожа и многу повеќе. Моќна Деконтаминација : Ефикасно отстранете ги маснотиите, нечистотијата, тврдоглавите дамки и негувајте ја површината за чист и свеж изглед. Повеќенаменски Чистач На Пена : Нашиот Мултифункционален Чистач за Пена За Автомобили може да се користи во секој дел од автомобилот, правејќи ентериерите на вашиот автомобил да изгледаат како нови. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ЧИСТАЧ на Пена (Вкус На Лимон) : овој лесен за употреба чистач на пена е совршен за чистење возила, кујни, мебел, бањи и софи. Нашиот моќен комплет за отстранување дамки гарантира дека ентериерите на вашиот автомобил оставаат траен впечаток. Лесен За Употреба : Едноставно испрскајте го средството за чистење директно на саканата област, избришете го со крпа или сунѓер додека не се отстрани дамката. Нема потреба да ја исплакнете, само избришете ја пената со крпа за неверојатен нов изглед!. Повеќенаменска Заштита : Нашите Чистачи за Домаќинство за Сите Намени обезбедуваат безбедносна заштита и се борат со избледување, стареење, пукање, истовремено обезбедувајќи Ув Заштита. Совршен за опремување, автомобилска цртичка, конзоли, детали за кожа и многу повеќе. Моќна Деконтаминација : Ефикасно отстранете ги маснотиите, нечистотијата, тврдоглавите дамки и негувајте ја површината за чист и свеж изглед. Повеќенаменски Чистач На Пена : Нашиот Мултифункционален Чистач за Пена За Автомобили може да се користи во секој дел од автомобилот, правејќи ентериерите на вашиот автомобил да изгледаат како нови. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ЧИСТАЧ на Пена (Вкус На Лимон) : овој лесен за употреба чистач на пена е совршен за чистење возила, кујни, мебел, бањи и софи.