Адикс Спорт-Куки За Кревање Тежина Зафат-Гумена Обвивка Што Не Се Лизга, Двојно Шиење Со Неопренови Со Дебелина од 8 мм, Премиум пар ремени за кревање фитнес со куки ?
  • Неодамнешно

Адикс Спорт-Куки За Кревање Тежина Зафат-Гумена Обвивка Што Не Се Лизга, Двојно Шиење Со Неопренови Со Дебелина од 8 мм, Премиум пар ремени за

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нашите куки за кревање тежина на ременот за зглоб ви помагаат да го зголемите кревањето моќ, бодибилдингот, мртвото кревање и Техниките За Вкрстено Вклопување Нашите куки за мртво кревање може да се пофалат со мек, екстра дебел (8 мм) високо квалитетен неопрен и целосно прилагодлив ремен за прицврстување за да ви дадат врвна удобност и стабилност. Силните ремени за подигнување на рачниот зглоб нема да се скршат дури и при поголема тежина. Издржливи, долготрајни фитнес производи кои го поддржуваат секој претставник, тренингот и целта. Адикс Спорт-Куки За Кревање Тежина Зафат-Гумена Обвивка Што не Се Лизга, Двојно Шиење Со Неопренови Со Дебелина од 8 мм, Премиум пар ремени за кревање фитнес со куки за Кревање Тегови, Мртво Кревање и Вежбање.