Преносни печки за кампување ранец печки за ранец на ранец Преносен горилник за гориво со лесен камп за кампување шпорет со пиезо палење стабилна поддршка отпорнос?
  • Неодамнешно

Преносни печки за кампување ранец печки за ранец на ранец Преносен горилник за гориво со лесен камп за кампување шпорет со пиезо палење

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Основата на горилникот е интегрирана алуминиумска легура со голема светлина, мала тежина, голема јачина; Алуминиумска легура со висока температура на алуминиумска алуминиум, полиетилен пламен ја зголемува циркулацијата на кислородот, го подобрува користењето на согорувањето. Телото на печката е изработено од рафинирана алуминиумска легура, која е отпорна на висока температура, 'рѓа и зрачење. Повторената употреба на отворено не е грижа за воздухот и дождот и е издржлива. Четиридимензионална поддршка. Комплетна контрола на пламенот - Овој мини џебниот ракетен котел спакува сериозна топлина еквивалентна на моќност од 3000 W со целосна контрола за максимална безбедност. Подигнете го високиот топлински млаз за да го засили тој прекрасен премија сечење на посно говедско месо; Топете ги оние кромид што го наводнуваат со уста за да ја отклучите таа карамелизирана добрина или да ја донесе таа срдечна зимска супа од вриење до нежен врие. Прилагодливиот контролен вентил се осигура дека добивате толку или малку оган колку што сакате, без да оставите зад себе штетни загадувачи. Спецификации на противпожарната табла : 9.5 * 9,5 см (Погодно за поставување на басен со дијаметар од 20 см, погоден за 1 ~ 3 лица), компатибилен со какви било канистри за мешано гориво од 7/16 конец единечен бутан/бутан-пропан (EN 417). не се вклопува во канистри на пропан. Спецификација на пакување : 4x5x8cm, светлина и мала, лесна за носење, со пластична кутија, лесен за чување, достапно насекаде. Одете на кампување со пријателите, одете пешачење, риболов и по пливањето, користете ја топла храна на шпоретот за да ја направите храната повкусна. Тоа е здраво и безбедно по загревањето, што може подобро да го олесни чувството на замор.

4x5x8Cm, light and small, easy to carry, with plastic box, easy to store, available anywhere. Go camping with friends, go hiking, fishing, and after swimming, use the hot food on the stove to make the food more delicious. It is healthy and safe after heating, which can better relieve the feeling of fatigue. :