Hanabass Ball Rack Hat Display Stand Football wallид монтирање капа организатор Хангер колеџ мора да има фудбалски дисплеј решетка за фудбалски wallид штанд кошарка решетката фудбал реше?
  • Неодамнешно

Hanabass Ball Rack Hat Display Stand Football wallид монтирање капа организатор Хангер колеџ мора да има фудбалски дисплеј решетка

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Стр Wallиден монтиран кошаркарски прстен : решетката за складирање топка безбеден и отпорен на абење, може да ви служи за време и да ви помогне подобро да се прикаже. Носител на фудбалски дисплеј : Широко е во изложбените сали или супермаркетите да се прикажат стоки на клиенти. Rackидна капа за приказ на wallидови : Кошаркарска решетка за спортови на спортови на топката за фудбалски одбојка за одбојка. Носител на кошарка : Изработено е од траен пластичен материјал, силен и практичен и може да биде за некое време. Фудбалски лавици на wallидови : Дизајнот е разумен, функцијата е практична и може да биде широко за складирање и прикажување на топки. Пакетот вклучува карактеристики на решетката за складирање од 1 x -Изработено е од траен пластичен материјал, силен и практичен и може да биде за време на фудбалски решетки. - Да се ​​прикаже кошарка, фудбал, одбојка, итн., И може да ви донесе многу погодност за спортски решетки за топка. -Тоа е произведено со професионална технологија за да се обезбеди производ на производот и може да работи за сопственик на складирање на фудбал. -Сефеј, издржлив и отпорен на абење, може да ви служи за некое време и да ви помогне подобро да го прикажете решетката за држачи на топката. -Ситливо за прикажување и складирање на топки во домови, спални соби, дневни соби, трговски центри, продавници, изложбени сали и други прилики на носителот на кошарка.