Детектори на скриени фотоапарати Хохопров, детектор на грешки, детектор на скриени уреди, полициски скенер, детектор за сигнал РФ, лоцира скриен уред во канцелариј?
  • Неодамнешно

Детектори на скриени фотоапарати Хохопров, детектор на грешки, детектор на скриени уреди, полициски скенер, детектор за сигнал РФ, лоцира скриен

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Точен и брз】 Овој детектор на грешки RF е професионална опрема за борба против спојување Може точно да ја открие позицијата на повеќето нелегални шпионски уреди во рок од неколку минути, како што се скриени фотоапарати, аудио грешки и следење на GPS. Може ефикасно да спречи протекување на прислушување и лична приватност. 【Висока чувствителност и прилагодлив праг】 Со новиот чип на надграден чувствителност, опсегот на откривање е поширок. Со прилагодување на потенциометарот, не само што може да се открие изворот на сигналните бранови и да се најде побрзо и прецизно, туку и спречува да се следи, пресретнува и следи. 【Пет режими Detection & лесен за употреба】 1.laser Detection, 2.vibration (Mute) откривање, 3. откривање на Beep, 4.LED откривање на дисплеј. Режим на слушалки. Индикатор за аларм за звук и светлина, точен и сигурен. Поблиску до грешки повеќе бучава, повеќе вибрира и повисоко ниво на ЛЕР. Ефикасно пронајдете ја сомнителната ставка, за да го олесните вашето приватно истражување во некои посебни прилики. 【Широко употреба и предвидлив ризик】 се користи за да се спречи телефонски прислушувања, дигитално прислушување, следење, прислушување на возила, безжични фотоапарати со пиноли, жични фотоапарати, електрични уреди и други извори. Преносна приватност ја заштитува безбедноста. 【Квалитет и гаранција】 Ажуриран детектор за грешки Поставете со подолго време на подготвеност и дизајн на мини-големина. Производите се тестирани долго време и имаат високо квалитетно обезбедување. Може да добиете и 1-годишна гаранција и 24 часа техничка поддршка од Хохопров. 【Точен и брз】 Овој детектор на грешки RF е професионална опрема за борба против спојување. Може точно да ја открие позицијата на повеќето нелегални шпионски уреди во рок од неколку минути, како што се скриени фотоапарати, аудио грешки и следење на GPS. Може ефикасно да спречи протекување на прислушување и лична приватност. 【Висока чувствителност и прилагодлив праг】 Со новиот чип на надграден чувствителност, опсегот на откривање е поширок.