Liliang-- испарувачки ладилници мини преносен климатик, мултифункционален навлажнувач прочистува USB-ладилник за ладилник на десктоп, со резервоар за вода за домашен д?
  • Неодамнешно

Liliang-- испарувачки ладилници мини преносен климатик, мултифункционален навлажнувач прочистува USB-ладилник за ладилник на десктоп, со резервоар

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Fan вентилаторот за ладење на воздухот за ладење на воздухот може да го раздели топол воздух околу вас, дизајнирајте со 3 опции за брзина на ветер И може да се користи како обичен вентилатор или како вентилатор за ладење на воздухот со додавање на ледена вода (150 мл) во резервоарот, така што ќе посака Истурете го поладниот ветер и направете ја температурата на воздухот да се спушти за да ве олади веднаш, што може да трае 4-6 часа. ◆ Преносен вентилатор за ладење на воздухот Компактна големина 7*6*6 инчи и ултра-лесна тежина од 1 lb плус мека кожна рачка, го прават тоа многу погодно за носење. Исклучено за масата во кревет, спална соба, канцеларија, семејство, дом, кампери, работа Простор, подруми и слбр. ◆ Батерија што може да се полни USB мини испарувачки ладилник за воздух може да се користи безжично, во рамките на лавови за полнење од 2000m Ah, која овозможува до 2,5 ~ 8 часа работно време каде и да го користите. ◆ Мултифункционален вентилатор на воздухот се користи негативна технологија за прочистување на јон за да се прочисти воздухот, во филтерот што ги апсорбира малите честички и навлажнувачки воздух; може да се олади, навлажнува и прочисти воздухот околу вас, што ќе ви донесе различно ладно искуство. ◆ Операција и LED светла Вградена LED смирувачка ноќна светлина, само треба да го притиснете копчето за светло за да ја вклучите светлината, не само што може да се користи како мало ноќно светло во вечерните часови, туку и да ви донесе добро расположение и да ви помогнеме да заспиете подобро. Fan вентилаторот за ладење на воздухот за ладење на воздухот може да го раздели топол воздух околу вас, дизајнирајте со 3 опции за брзина на ветер. И може да се користи како обичен вентилатор или како вентилатор за ладење на воздухот со додавање на ледена вода (150 мл) во резервоарот, така што ќе посака Истурете го поладниот ветер и направете ја температурата на воздухот да се спушти за да ве олади веднаш, што може да трае 4-6 часа.