Прекинувач За Моментално Притискање од 12мм, Прекинувач ЗА ПРИТИСКАЊЕ НА КОПЧЕТО ЗА НАПОЈУВАЊЕ НА АВТОМОБИЛОТ 1но Прекинувач 4 Пински Погоден За Дупка за Монтирање ?
  • Неодамнешно

Прекинувач За Моментално Притискање од 12мм, Прекинувач ЗА ПРИТИСКАЊЕ НА КОПЧЕТО ЗА НАПОЈУВАЊЕ НА АВТОМОБИЛОТ 1но Прекинувач

DEN 392.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

¡Прекинувачите за Заклучување се користат за различна дополнителна електрична опрема, внатре Во Зелена, сина, бела ЛЕР - 3В Кога напонот е поголем ОД 2 V или 3 V, треба да додадете надворешен отпорник. Ed Led Копче за Притискање на Светло прекинувач ¡LED копчето за притискање на СВЕТЛО е изградено на сопственото коло, осветлено кога е вклучено или може да биде поврзано за да се запали наизменично. Конфигурација на контакт : 1 NO; Ширина На Навој На Завртка : 12mm / 0,47"; Димензија : 0,7 x 2,2 cm / 0,28"x 0,87". Прекинувач за Моментален Тип ¡Моментален тип, притиснете го, ослободете го. Бакарни сребрени иглички терминали за добри спроводливи својства. Метална глава на копчето издржлива за долгогодишно притискање. Премиер Квалитет Зелена, сина, бела LED-3 V (Кога напонот е поголем ОД 2 V ИЛИ 3 V, треба да додадете надворешен отпорник.) ИП Рејтинг : ИП65, ИК08 Ширина На Навој На Завртка : 12мм / 0,47" Димензија : 0,7 х 2,2 см / 0,28" х 0,87 " Тежина На Пакетот : Прибл.