Макачен Маргаритка Цветна Тастатура Одмор На Зглобот И Pономска Подлога За Глувче Со Потпора На Зглобот, Гел/Мемориска Пена Исполнета Нелизгачка Основа Лесно Пишу?
  • Неодамнешно

Макачен Маргаритка Цветна Тастатура Одмор На Зглобот И Pономска Подлога За Глувче Со Потпора На Зглобот, Гел/Мемориска Пена Исполнета Нелизгачка

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина : рачен глушец рампа (8*10*0 8 Инчи), тастатура поддршка глувчето рампа (17. Материјал : Мек Мазен Материјал За Дишење, Бавно Отскокнува Назад Мемориска Пена, Лесен, Удобен, Издржлив И Ergономски Допир, Не Е Лесен За Излегување Од Форма. Setономски Дизајн : комплет за подлога за глувци дизајниран со мека ткаенина што дише и премиум мемориска пена, супер лесен, удобен и издржлив за вашата секојдневна работа или живот. Обезбедува смирувачка сензација и релаксација при пишување. Без Подлога За Лизгање. Гуменото дно со дизајн против лизгање може силно да ја сфати вашата работна површина и ефикасно го спречува лизгањето и движењето на глувчето, така што никогаш не треба да се грижите за непредвидливото движење ќе влијае на вас кога работите или играте игри. Симпатична Подлога За Глувци : оваа подлога за глувци за компјутери е внимателно испечатена со брилијантна боја, нежниот занает му овозможува издржлив за долготрајна употреба, без бледнее, без брчки, лесен за миење и одржување чист.