ПРСТИ ИНСПИРИРАЈТЕ 3 Гноми Матрици 11, 7х8, 3 инчи Попладне Чај Тема Гноми Матрица Пластични Гном Со Капи Матрици Еднократно Зимски Крофни Кафе Конуси Шема Матрица За ?
  • Неодамнешно

ПРСТИ ИНСПИРИРАЈТЕ 3 Гноми Матрици 11, 7х8, 3 инчи Попладне Чај Тема Гноми Матрица Пластични Гном Со Капи Матрици Еднократно Зимски Крофни Кафе

DEN 92.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

①Дизајн На гном : големината На шаблонот е 11, 7х8, 3 инчи/29, 7х21см, на шаблонот има три гном, крофна, кафе и шишарки, кои се живописни и уникатни Овој образец може да биде подарок за љубителите на сликарството. Да ги задоволиме вашите креативни потреби : овој наш образец комбинира слатки гноми и попладневни елементи поврзани со чајот : зрна кафе на капа, крофни во раце, кафе и шишарки итн., многу креативна и привлечна сила. ●Висококвалитетен Материјал● : НАШИТЕ матрици ЗА занаетчиство САМИ се направени од еколошки МИЛЕНИЧИЊА, кои се издржливи и лесни, перат и еднократно. И усвојување на ласерски намалувања кои ќе обезбедат рабови повеќе мазни, безбедни за децата и вашето семејство. ●Лесен За Употреба● : производот е лесен за употреба : Прво, поправете ги матриците на местото каде што треба да сликате, а потоа користете четки или друга боја на пенкалото за да ја нацртате потребната шема, конечно отстранете го шаблонот. Прекрасно уметничко дело е завршено. ®Широко Се Користи : Не Само матрици за ѕидови, користете ги овие матрици за повеќекратна употреба за сликање на дрво, платно, мебел, подови или повеќе.