Аква Аквариумско Светло со 14 Режими На Осветлување На Резервоарот За Риби Прилагодлив Тајмер За Осветленост 28w LED Аквариумско Светло За Растенија, Држачи За Продол?
  • Неодамнешно

Аква Аквариумско Светло со 14 Режими На Осветлување На Резервоарот За Риби Прилагодлив Тајмер За Осветленост 28w LED Аквариумско Светло

DEN 614.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?€14 LED Режими На Аквариумско Светло ● Прави со висококвалитетни 5050 светилки кои даваат прекрасни бои и спектар погоден за очи, до 14 режими на светлина и обезбедуваат многу светлина за аквариумските растенија ?Можете да НАПРАВИТЕ сами режими како што сакате, има прекинувач што може да ја прилагоди осветленоста и времето на поставување и копчето за вклучување/исклучување и да ја смени светлата боја или да ја внесе бојата на циклусот (СОВЕТИ : прекинувачот не е водоотпорен,ве молиме не навлажнувајте го. ?`+Прилагодлива Осветленост И Тајминг Можете да ја прилагодите осветленоста од 10%-25%-50%-75%-100% , задоволете ги потребите за осветлување на растението. За ваша погодност, можете да изберете режим на тајмер 6 H/9 H/12 H и тој може да се исклучи и вклучи автоматски. ?Quarium Светла За Аквариум Резервоар 12"-55" € светлината е дизајниран со продолжување на загради и алуминиумска легура школка, брзо дисипација на топлина и висок квалитет на аквариум предводена светлина погоден за слатководни/солена вода.