Постелнина За еднократна употреба Масажа Постелнина Покрива Чаршафи За Еднократна употреба За Масажа Маса Масло - Водоотпорен Спа Кревет Покрива Мека &засилувач; ?
  • Неодамнешно

Постелнина За еднократна употреба Масажа Постелнина Покрива Чаршафи За Еднократна употреба За Масажа Маса Масло - Водоотпорен Спа Кревет

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

①Големина и Пакет Вклучувајќи Ги И пакетот вклучува 100 листови 31,5 "х 74,8" за еднократна употреба неткаен капак за маса за масажа, тие можат лесно да одговараат на креветот или масата за масажа ●Висококвалитетен Материјал ● Овој лист за масажа за еднократна употреба е изработен од избрани висококвалитетни неткаени ткаенини. Тој е мек и пријателски за кожата, треба да се почитуваат и еднократните чувства. Тешко и не е лесно да се деформира, а не затнат и пилинг кога се користи. И добрата дишење ќе обезбеди прекрасна релаксација. Да се Обезбеди Безбедност И Хигиена, дизајнот За Еднократна употреба може ефикасно да избегне вкрстена инфекција. Невкусни и професионално дезинфицирани чаршафи за масажа се безбедни и санитарни, што ќе бидат достојни за довербата на вашите клиенти. €Практично и Заштедете време овие листови за еднократна употреба за маса за масажа користат пакување што може да се преклопи, а преклопената големина е многу погодна за складирање и носење. Исто така, ќе ви заштеди време при перење. €Водоотпорни Чаршафи За Еднократна Употреба ● постелнините за еднократна употреба се главно изработени од неткаен материјал и пластичен филм, ефикасно водоотпорен и отпорен на масло, одржувајќи го вашиот кревет чист и сув. Тие обично се користат како чаршафи посветени на тетоважа и чаршафи за тело за убавина, или грижа за постари лица и бебиња, итн. Големина : 80*190см/31. Материјал : Неткаен материјал.