Комплет од 6 Животни Игра На Зборови Смешни Подлоги За Пијалоци Возрасни, Кул Шолја Подлога За Заштита На Масичка За Кафе Љубители На Маси Пријатели Подарок За Загр?
  • Неодамнешно

Комплет од 6 Животни Игра На Зборови Смешни Подлоги За Пијалоци Возрасни, Кул Шолја Подлога За Заштита На Масичка За Кафе Љубители На Маси

DEN 95.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?КОМПЛЕТОТ ВКЛУЧУВА : ќе добиете 6 парчиња квадратни пвц подлоги (стил на игра на зборови на животни, дијаметар од 4,36 инчи/дебелина од 0,22 инчи) 6 Подлоги секој кој има различни животни шема. ?МАТЕРИЈАЛ : Нашите подлоги за пијалоци се изработени од пвц, едноставен и елегантен квадратен подлога го штитат мебелот од гребење и оштетување на водените траги. ?ФУНКЦИЈА : Животни игра на зборови смешните подлоги спречуваат обојување и гребење на работните површини за мебел за маса. заштитете ги вашите маси и мебел од топлина и направете ги да траат подолго. Тие ќе направат совршени украси и за вашиот дом. ?БИДЕТЕ ПРИМЕНЛИВИ : Животни игра на зборови смешни подлоги за возрасни за неутрален модерен декор за домашна кујна секој подлога е дизајниран за долготрајна издржливост. ?СОВРШЕН ПОДАРОК : тие се совршен подарок за секоја пригода! Направете идеален подарок за набљудувач на животни, ентузијаст за шеги или градинар овој комплет за подножје овозможува корисен кујнски подарок!. ?КОМПЛЕТОТ ВКЛУЧУВА : ќе добиете 6 парчиња квадратни пвц подлоги (стил на игра на зборови на животни, дијаметар од 4,36 инчи/дебелина од 0,22 инчи). 6 Подлоги секој кој има различни животни шема. ?МАТЕРИЈАЛ : Нашите подлоги за пијалоци се изработени од пвц, едноставен и елегантен квадратен подлога го штитат мебелот од гребење и оштетување на водените траги. ?ФУНКЦИЈА : Животни игра на зборови смешните подлоги спречуваат обојување и гребење на работните површини за мебел за маса. заштитете ги вашите маси и мебел од топлина и направете ги да траат подолго. Тие ќе направат совршени украси и за вашиот дом. ?БИДЕТЕ ПРИМЕНЛИВИ : Животни игра на зборови смешни подлоги за возрасни за неутрален модерен декор за домашна кујна секој подлога е дизајниран за долготрајна издржливост.