СОЛУСТЕР Држач За Мобилен Телефон Држач За Работна Површина Прилагодлив Држач За Преклопување Држач За Мобилен Телефон Држач За Преклопување Држач За Таблети Држ?
  • Неодамнешно

СОЛУСТЕР Држач За Мобилен Телефон Држач За Работна Површина Прилагодлив Држач За Преклопување Држач За Мобилен Телефон Држач За Преклопување

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Таблет Кикстан : Добра носивост и постабилна, добар избор за подарок за вашите пријатели Држач за десктоп Мобилен Телефон : Интегриран дизајн на преклопување, лесен за преклопување кога не се користи, лесен за носење, заштедувајќи простор за складирање. Преносни Држачи За Телефон : неговото издржливо тело ја оптимизира стабилноста и заштитата и за вашиот уред и за држачот. Држач за Преклопен Таблет : Изработен од алуминиумска легура, безбеден и издржлив за употреба, служи живот. Преклопен Штанд За Таблети : Без разлика дали е дома, канцеларија или на патување, вашиот добар партнер. Список на пакети 1 x Карактеристики На Држачот За Телефон-Големина : 16,50Х9, 20Х7, 60см/6, 48Х3, 62Х2, 99 во штанд за таблети за биро. - Материјал : држач за таблети од алуминиумска легура-Интегриран дизајн на преклопување, лесен за преклопување кога не се користи, лесен за носење, штедење простор за складирање телефонски држач. - Неговата флексибилна структура обезбедува погодност за снимање видео, читање и други активности преклопен држач за таблети. - Слободни раце, ублажување на замор на рамото и вратот, удобно за користење на држач за таблети. - Убав избор за подарок за роденден, Божиќ, Валентин и други фестивали мрзливи лице телефон носителот.