AMT 2 пакувања со акрилни лебдечки полици, 15 L x 3.25 W, чиста полица за бања, полици за книги, невидлив дисплеј за канцеларија, спална соба, мал јаз дозволува водата да изб?
  • Неодамнешно

AMT 2 пакувања со акрилни лебдечки полици, 15 L x 3.25 W, чиста полица за бања, полици за книги, невидлив дисплеј за канцеларија, спална

DEN 263.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% акрилик од одделение-А Јасни акрилни полици/ полици за лебдечки книги за детска соба : Овие висококвалитетни акрилни полици можат да држат тон книги, колекции на играчки за вашите деца, палети за шминка и шишиња за фондации, есенцијални масла, . ги одржува организирани и безбедни на вашиот wallид. Идеално за употреба во бањата, кујната, спалната соба или на кое било друго место. Висококвалитет, супер здрав, невидлив акрилик : Оваа добро изработена и цврсти акрилни полици се дизајнирани да ги чуваат сите ваши работи, сите во безбедна состојба и да изгледаат одлично на идот. Нашите акрилни полици беа направени со екстра дебела кристално чист дизајн на водопадот, спречување на гребење. АМТ самоуверено тврди дека „производите се фрлаат во монолитни, така што нема да има завртки, нема лепак, . создавајќи сигурност и висока естетика за производот“. Ултра-модерниот дисплеј : повеќенаменски со совршена големина, можете да прикажете што и каде и да сакате да го зголемите просторот за полиња. Нашите акрилни полици се одлична опција за да помогнат во вашата колекција на POPS, LEGOS и Model Cars, албум за рекорд, мини -фигури за акција или Bobbleheads да бидат прикажани совршено!. Лесно за инсталирање/ виси на wallидот : Нашата акрилна полица ќе дојде со сидро и завртки со соодветна големина, плус нашиот минималистички дизајн може да ви помогне лесно да се монтирате на wallидот за неколку минути, заштедувајќи ви време и простор. Организатор на полици, wallидови, до секоја просторија и wallид. Суштинска ставка за прикажување на вашата колекција дома, соба на вашето дете, итн. Информации за артикалот : Дизајн : Невидливи акрилни полици Материјал : Долготрајни и висококвалитетни акрилик.