балаку 20 парчиња Аквариум Додатоци Пумпа Бариера Торба Јаглерод Мрежа Торба Аквариум Филтер Торба Мали Може Мала Мрежа Торба Најлон Мрежа Филтер Торба За Градина ?
  • Неодамнешно

балаку 20 парчиња Аквариум Додатоци Пумпа Бариера Торба Јаглерод Мрежа Торба Аквариум Филтер Торба Мали Може Мала Мрежа Торба Најлон Мрежа

DEN 1392.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Филтер Кеси За Резервоари за риби : ЕДНОКРАТНО-овие уникатни мрежести филтер кеси лесно се полнат и празнат, а горниот дизајн на врвката го одржува медиумот на филтерот безбеден Нашите најлонски кеси се, перат и еднократно. Аквариум Најлон Мрежа Кеси : ПАТЕНТ ДИЗАЈН - Овој Аквариум Филтер Мрежа Торба дизајниран со патент дека не се грижите тоа ќе рѓосува и произведува штетни substances.It е употреба во системот за филтрирање на канистер, исто така може да биде како кеси за перење, вреќи за складирање. Аквариумски Вреќи Со Јаглен : БЕЗБЕДНО ЗАТВОРАЊЕ НА ТОРБАТА - Нашите сопствени кеси се цврсто затворени за да ги ослободат медиумите од оштетување на пумпата или моторот на филтерот за мрежа. Торбата е сосема безбедна и за слатководни и за аквариуми со солена вода. Аквариумска Мрежеста Торба Мали Мрежести Кеси Со Патент Аквариумска Медиумска Торба Филтер За Аквариум Филтер За Филтер За Филтер За Медиуми За Филтер За Резервоар За Риби Филтер За Филтер За Медиуми За Медиуми За Аквариумски Медиуми Фино Мрежеста Торба Аквариумски Медиумски Филтри За Риби За Аквариуми Кеси Риба : Добар избор за вашиот аквариум. Аквариум Филтер Кеси Патент : затворање На Патент за повеќекратна употреба. Пакет Листа 10 х Црна Филтер Мрежа 10 х Бела Филтер Мрежа Карактеристики-Материјал : најлон филтер торба За Градина Езерцето. - Боја : Бели И црни Филтрирани Медиумски Кеси. - Големина : Прибл. 15 х 20 х 0,2 см Филтер Медиа Торба. - Затворање на патент за додатоци за аквариум за повеќекратна употреба.