Cabilock женски сандали чистење мепови за чистење чевли за чистење чевли чевли чевли за миење садови за кујна бања бања алатка за чистење бесплатна големина на цртани ?
  • Неодамнешно

Cabilock женски сандали чистење мепови за чистење чевли за чистење чевли чевли чевли за миење садови за кујна бања бања алатка за чистење

DEN 888.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

- Боја : Сина Тие ви овозможуваат да ги одржувате чистите дрвени предмети, плочки и винилни подови додека се движите низ куќата. Совршено за секоја сезона да се користи. Лесно е да се исчисти ѓонот одделно. Можете да го исчистите подот додека шетате низ куќата. Овие удобни влечки имаат микрофибер на дното за да соберат коса и нечистотија брзо и лесно. Тие ви овозможуваат да ги одржувате чистите дрвени предмети, плочки и винилни подови додека се движите низ куќата. Совршено за секоја сезона да се користи. Лесно е да се исчисти ѓонот одделно. Можете да го исчистите подот додека шетате низ куќата. Овие удобни влечки имаат микрофибер на дното за да соберат коса и нечистотија брзо и лесно. Описи Обезбедете го ова над стапалото или чевлите за чист и мазен под. Ослободете ги рацете за други задачи, повеќе не клекнете или да се држите за чистење.