Греење Маска За Спиење, Маска за спиење &засилувач; Врзани Очи, 5 Опрема Маска За Очи, Топла Компресија Капак За Сенка За Очи, Прилагодлива Маска За Очи За Спиење, Сенк
  • Неодамнешно

Греење Маска За Спиење, Маска за спиење &засилувач; Врзани Очи, 5 Опрема Маска За Очи, Топла Компресија Капак За Сенка За Очи, Прилагодлива

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

USB ПОЛНЕЊЕ : USB интерфејс дизајн, погоден за поголемиот дел од приклучокот за напојување, уживајте во жешката облога за очи во секое време, насекаде ЦИРКУЛИРАЧКА ТОПЛИНА : Голема површина на циркулирачка топлина, топла и удобна, топло чувство топла компресија, удобна како топла крпа. ПРИЛАГОДЛИВ : Прилагодлива тока за да го исполните различниот обем на главата, можете да го прилагодите степенот на затегнатост што го сакате, така што ќе ви обезбеди удобна топла облога за очи. ПРИМЕНЛИВИ СИМПТОМИ : за луѓе со затегната и предвремено стареење на кожата предизвикана од долгорочно останување будни до доцна. Погоден за луѓе со дехидрирано лице, досаден жолт тон на кожата и долготрајна изложеност на компјутерско зрачење. ЕФЕКТ : може ефикасно да обезбеди топли облоги за вашите очи, да ја навлажнува областа околу очите, да го подобри спиењето и да ги осветли темните кругови. USB ПОЛНЕЊЕ : USB интерфејс дизајн, погоден за поголемиот дел од приклучокот за напојување, уживајте во жешката облога за очи во секое време, насекаде. ЦИРКУЛИРАЧКА ТОПЛИНА : Голема површина на циркулирачка топлина, топла и удобна, топло чувство топла компресија, удобна како топла крпа. ПРИЛАГОДЛИВ : Прилагодлива тока за да го исполните различниот обем на главата, можете да го прилагодите степенот на затегнатост што го сакате, така што ќе ви обезбеди удобна топла облога за очи. ПРИМЕНЛИВИ СИМПТОМИ : за луѓе со затегната и предвремено стареење на кожата предизвикана од долгорочно останување будни до доцна. Погоден за луѓе со дехидрирано лице, досаден жолт тон на кожата и долготрајна изложеност на компјутерско зрачење. ЕФЕКТ : може ефикасно да обезбеди топли облоги за вашите очи, да ја навлажнува областа околу очите, да го подобри спиењето и да ги осветли темните кругови.

Item Type:
Blindfold
Material:
Velvet
Applicable Symptoms:
 Long Term Late Night Sleeplessness
Computer Radiation:
Facial dehydration, dull skin color, moisture evaporation.
Haze, Sun Exposure:
Wind, dust, weathering, moisture evaporation
Effects:
Hot compress health, moisturize the eyes, improve sleep, lighten the dark circles
Power supply:
plug in use
Suitable for the Crowd:
1. University, junior high school, elementary school students myopia, farsightedness, astigmatism, overuse of eyes or long term wearing glasses, causing eye fatigue and discomfort.:
2. Computer operators, accountants, secretaries, teachers, drivers who drive for a long time, machinery workers and others with impaired vision.:
3. Presbyopia.:
4. Crow's feet, dark circles and bags under the eyes.:
5. Eye pain, headache, facial trigeminal neuralgia, neurasthenia, insomnia.:
Package List:
1 x Blindfold1 x Controller