ДОИТУЛ Дигитален Транспортер Транспарентен Владетел Гониометар Владетел 360 Степен Рбетниот Владетел Проѕирен Агол Пронаоѓач Алатка За Мерење На Брз Агол Дигитал?
  • Неодамнешно

ДОИТУЛ Дигитален Транспортер Транспарентен Владетел Гониометар Владетел 360 Степен Рбетниот Владетел Проѕирен Агол Пронаоѓач Алатка За Мерење

DEN 161.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Флексија и хиперекстензија гониометарот на прстите се користи за лесни МЕРЕЊА НА РОМ На Мкп, Пипс и Падови Гониометарот е дизајниран со транспарентна боја, погодно за корисниците да ја идентификуваат скалата на неа и да ги измерат предметите. Изработени се од пвц материјал, цврсти, отпорни на абење и издржливи, поради долгиот животен век. Се користи за мерење на опсегот на движење на зглобовите како што се лактите, колената и прстите. Исто така, тоа може да биде општа алатка за мерење должина. Чистата пластика од гониометарот дозволува набљудување на оската на движење на зглобот и нејзиниот опсег на движење. Опис Нашиот гониометар е се што ви треба за да го оцените опсегот на движење. Идеален за физиотерапевти, домашна употреба и студенти кои сакаат квалитетни професионални материјали и ефективни резултати. Мерењата во инчи и сантиметри се на рацете на гонометрите и се лесни за читање. Карактеристика-Боја : Транспарентен-Материјал : Пвц-Големина : 21. 39 инчи-Се Користи за мерење на опсегот на движење на зглобовите како што се лактите, колената и прстите.