Мини Рачна Работна Површина За Патување Држач За Статив Држач За Камера Алуминиумска Легура Капацитет на Оптоварување од 11 килограми ЗА Dslr Паметен Телефон Акција ?
  • Неодамнешно

Мини Рачна Работна Површина За Патување Држач За Статив Држач За Камера Алуминиумска Легура Капацитет на Оптоварување од 11 килограми

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мини десктоп статив, висина прилагодлива од 4,5-15см, идеален помошник за само-тајмер, низок агол / макро фотографија 1/4 инчен завртка и 3/8 инчен кабриолет завртка го прават погоден за различни уреди. Тешко тело од алуминиумска легура, може да издржи до 5 килограми оптоварување. Нелизгачката и заштитната гума ја подобруваат стабилноста и издржливоста. Може да се држи како стап за камера; Лесен и пренослив. Мини десктоп статив, висина прилагодлива од 4,5-15см, идеален помошник за само-тајмер, низок агол / макро фотографија. 1/4 инчен завртка и 3/8 инчен кабриолет завртка го прават погоден за различни уреди. Тешко тело од алуминиумска легура, може да издржи до 5 килограми оптоварување. Нелизгачката и заштитната гума ја подобруваат стабилноста и издржливоста. Може да се држи како стап за камера; Лесен и пренослив. Десктоп статив е убав помошник за авто-тајмер, макро / низок агол фотографија. Конвертибилната завртка 1/4 " 3/8 " е погодна за широк спектар на уреди, како што се паметен телефон, камера, дигитална видео камера, акциона камера и сл. Максимално оптоварување 5 кг.Карактеристики : мини десктоп статив, висина прилагодлива од 4,5-15см, идеален помошник за само-тајмер, низок агол / макро фотографија.