Четка за чистење на лицето, силиконски четка за чистење на прсти, чистач за пори, масажер за отстранување на црна боја, алатка за шминка за длабока ексфолијатор за с?
  • Неодамнешно

Четка за чистење на лицето, силиконски четка за чистење на прсти, чистач за пори, масажер за отстранување на црна боја, алатка за

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Глава за мека четка】 Добар ефект на чистење, главата на четката е мека, нема штета на лицето, ви носи пријатно чувство Нашата мала и ултра-мека четка за чистење е одлична за чистење и разјаснување на вашата кожа. 【Прекрасен дизајн】 Модел на лице на горниот дел од четката, изгледа уникатно и симпатично. Отстранувајќи ја козметиката и нечистотијата во порите, ефикасно се чисти вашата кожа. Овој силиконски материјал е лесен за чистење, брзо суво и го намалува растот на бактериите. Design Дизајн на дупка за опашка од четка】 Дизајн на дупки на опашката од четка, удобен за носење и складирање. Рачката што се влева помеѓу прстите го олеснува држењето и да се движите наоколу додека го чистите лицето. креми, серум и навлажнувачи. 【Висока еластичност】 Главата на четката е со силна цврстина и висока еластичност, не е лесна за деформација и фрактура. Дамки на дамки и чисти црни глави, заедно со меки силиконски влакна за да се постигне здрава, блескава кожа. Погодно за сите типови кожа. 【Едноставно работење】 Лесно за ракување, влажно го имате лицето со вода, нанесете го чистачот, извадете го чистачот на прстите и масирајте ја областа за 1-2 минути. Долга на чувствителна кожа и нема да предизвика иритација или црвенило за појасни резултати.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Face Cleansing Brush
Color:
Dark Rose Red
Package list:
1 * Face Cleansing Brush: