BJSDKFF M10 BOLK BOLT BOLT Не'рѓосувачки челик завртка, завртка за висина за завртки за завртки за завртки за висечки лавици за веслање, хамак, трева, стол, столче за замав, лане?
  • Неодамнешно

BJSDKFF M10 BOLK BOLT BOLT Не'рѓосувачки челик завртка, завртка за висина за завртки за завртки за завртки за висечки лавици за

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1Материјал : Направено од не'рѓосувачки челик, тој е силен и издржлив, не е лесен за 'рѓа, отпорен на триење, отпорен на корозија, висока цврстина, долг животен век, може да се користи во влажни околини и широко користен. Големина : M8 : 62*34mm/2.33", M10 : 75*45mm/2.Package Вклучува : 4 парчиња висечки ставки за завртки за завртки. Дизајн на тока со тока : M8/M10 Hook Bolt Bolt Не'рѓосувачки челик завртка за прстен има подвижен дизајн на токи, обесените предмети нема да паднат, што ги зголемува безбедносните перформанси на производот, има силен капацитет за оптоварување и е лесен за инсталирање . Дизајните за украсување на креативни куки Додадете прекрасна боја во вашиот дом и однесете го вашиот декор на следното ниво. ПРИМЕНА АПЛИКАЦИИ : Завртката за кука може да се користи за суспендирање на вентилаторите на таванот, таванските ламби, хамак, трева, стол, стол за замав, ланец, крошна, растителни корпи, вреќи со песок и фенери и повеќе што треба да висат. И времето за виси е долго, а предметите нема да паднат.Материјал : Направено од не'рѓосувачки челик, тој е силен и издржлив, не е лесен за 'рѓа, отпорен на триење, отпорен на корозија, висока цврстина, долг животен век, може да се користи во влажни околини и широко користен. Големина : M8 : 62*34mm/2.33", M10 : 75*45mm/2.Package Вклучува : 4 парчиња висечки ставки за завртки за завртки. Дизајн на тока со тока : M8/M10 Hook Bolt Bolt Не'рѓосувачки челик завртка за прстен има подвижен дизајн на токи, обесените предмети нема да паднат, што ги зголемува безбедносните перформанси на производот, има силен капацитет за оптоварување и е лесен за инсталирање . Дизајните за украсување на креативни куки Додадете прекрасна боја во вашиот дом и однесете го вашиот декор на следното ниво. ПРИМЕНА АПЛИКАЦИИ : Завртката за кука може да се користи за суспендирање на вентилаторите на таванот, таванските ламби, хамак, трева, стол, стол за замав, ланец, крошна, растителни корпи, вреќи со песок и фенери и повеќе што треба да висат.

Material:
High-quality stainless steel.
Size:
M8
Color:
Silver.
Package Includes:
4 pcs bolt hanging item screw hook.
Note:
1.Please allow a little error on the size due to manual measurement.:
2.The color might exist slightly difference due to different displays.: