DigipartSPower 9V AC адаптер за Behringer FBQ800 minifbq mini FBQ MIX800 MINIMIX MINI MIX AMP800 MINIAMP MINI AMP 4-CH засилувач за напојување на кабел за напојување кабел за кабел за кабел за кабел за кабел за на?
  • Неодамнешно

DigipartSPower 9V AC адаптер за Behringer FBQ800 minifbq mini FBQ MIX800 MINIMIX MINI MIX AMP800 MINIAMP MINI AMP 4-CH засилувач за напојување

DEN 87.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Влез? Само 110 V Нашите производи се овластени CE / FCC / ROHS, тестирани од производителот за да одговараат и / или да ги надминат спецификациите на OEM, Digi Part SPower направена со највисок квалитет / сосема ново. Белешка : PLS Осигурете се дека излезот и големината на врвот се точни. Проверете ја фотографијата на конекторот за да обезбедите компатибилност. Ние се фокусираме на обезбедување квалитетни производи за електрична енергија и одлична услуга за клиенти / ние ќе ја испратиме вашата нарачка во рок од 24 часа Пон - Петок, ПЛС се чувствуваат слободно да контактирате со нас доколку има загриженост. OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излез. Во одлична работна состојба. Ве молиме, проверете дали излезот на DC и големината на врвот на адаптерот за наизменична струја се согласни пред да нарачате. Ако го користите адаптерот долго време, ве молиме чувајте го соодветно вентилирање и влажност. Не ставајте го на производите на кожата. Информации за услугата : За вашите сопствени интереси и безбедност, доколку има некаква абнормална состојба кога го користите производот, Ве молиме веднаш да го користите и контактирајте со нашиот центар за услуги на клиентите како да контактирате со нас? Можете да контактирате со нас директно од вашата сметка.