PRETYZOOM Исклучителна Кристална Чаша Купе Стакло Коктел Стакло Кристално Мартини Очила Фенси Менхетен Очила Гроздобер Шампањ Очила За Дома Бар Партија Клуб Стаклари?
  • Неодамнешно

PRETYZOOM Исклучителна Кристална Чаша Купе Стакло Коктел Стакло Кристално Мартини Очила Фенси Менхетен Очила Гроздобер Шампањ Очила За Дома

DEN 276.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЧАШИ ЗА ШАМПАЊ : Креативни Стаклени Чаши За Декантер Чаши За Вино Сок Од Шампањ Дома Бар Партија Клуб Стакларија Барвер Алатки Подарок МАТИЧНИ ЧАШИ ЗА КОКТЕЛИ : нашите тенки чаши за коктели се дизајнирани со усна со мазно сечење која е совршена за додавање гарнитури. Подигнете ги вашите настани и импресионирајте ги вашите гости додавајќи прекрасни гарнитури на нашите забавни очила за мартини. ВИСКИ СТАКЛЕНА ЧАША : Подигнете го вашето коктел искуство со нашиот модерен купе коктел стакло. Секој комплет стакло за шампањ доаѓа со лажица за мешање од нерѓосувачки челик и е вашата чаша за фенси коктели, маргарити и мартини. ВИСКИ ЗАСТРЕЛАН СТАКЛО : очилата можат да бидат совршен подарок за вашите пријатели, членови на семејството, колеги и други. Тие се исто така одличен подарок за затоплување на куќата. ЧАШИ ЗА ШАМПАЊ : стаклената чаша е симпатична и нежна, има добра рамнотежа и забавно е да пиете сок од вино и друго пиење. Се користи во домот бар клуб ресторан хотел итн. ЧАШИ ЗА ШАМПАЊ : Креативни Стаклени Чаши За Декантер Чаши За Вино Сок Од Шампањ Дома Бар Партија Клуб Стакларија Барвер Алатки Подарок. МАТИЧНИ ЧАШИ ЗА КОКТЕЛИ : нашите тенки чаши за коктели се дизајнирани со усна со мазно сечење која е совршена за додавање гарнитури. Подигнете ги вашите настани и импресионирајте ги вашите гости додавајќи прекрасни гарнитури на нашите забавни очила за мартини.