Укје Лагер Автомобил Седиште Покритие-Компатибилен Со Грако Слимфит 3-во-1 Кабриолет Автомобил Седиште, Тенок Вклопуваат Автомобил Седиште, Автомобил Седиште Лаге?
  • Неодамнешно

Укје Лагер Автомобил Седиште Покритие-Компатибилен Со Грако Слимфит 3-во-1 Кабриолет Автомобил Седиште, Тенок Вклопуваат Автомобил Седиште, Автомобил

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗАШТИТЕТЕ ГО ВАШЕТО СЕДИШТЕ : Капакот на АВТОМОБИЛСКОТО Седиште ЗА Лагер ВО УКЈЕ компатибилен Со Кабриолет Автомобилско Седиште Грако Слимфит 3-во-1 е дизајниран да обезбеди слој на заштита на вашето седиште за автомобил и удобност за вашето дете додека го користи Користената ткаенина ги исполнува Стандардите НА CPSC (Класа 1), помагајќи да се заштити седиштето на автомобилот од излевање, дамки и нечистотија, истовремено обезбедувајќи удобно патување за вашето малечко. УДОБНО И ИЗДРЖЛИВО : капакот на Седиштето на Автомобилот Во Укје компатибилен Со кабриолет Грако Слимфит 3-во-1 е направен со издржлива и дише ткаенина што може да се пере во машина за да изгледа и да се чувствува како нова. Тој е ултра мек, лесен и удобен, со дарежлива количина облога што додава слој на заштита и дополнителна удобност за вашето дете. Капакот е дизајниран и со лесен процес на инсталација, така што можете брзо да се вратите на патот. ОДЛИЧНО ВКЛОПУВАЊЕ : нашиот капак за АВТОМОБИЛСКО седиште ВО УКЈЕ е прилагоден и компатибилен со Кабриолет Автомобилското Седиште Грако Слимфит 3-во-1. Обезбедување прецизно вклопување што го подобрува изгледот на внатрешноста на вашите автомобили додека го штити седиштето на автомобилот од нечистотија, истурање и абење. Нашата облога за седишта за автомобили е направена за да се вклопи во оригиналниот капак. РАЧНО ИЗРАБОТЕНО ВО ЕВРОПА : нашиот капак за автомобилско седиште ВО УКЈЕ компатибилен Со Кабриолет Автомобилско Седиште Грако Слимфит 3-во-1 е дизајниран и рачно изработен во Европа, обезбедувајќи можен одличен квалитет.