Уста чувар на спортови Младински возрасни, уста за загради за спаринг на уста, двојни загради, врвен квалитет Не е потребно вриење - фудбал, таеквондо, jуџитсу и кара?
  • Неодамнешно

Уста чувар на спортови Младински возрасни, уста за загради за спаринг на уста, двојни загради, врвен квалитет Не е потребно вриење - фудбал,

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

※ 【100% безбедност - дека не е наменето да се обликува, нема потреба да се занимава со висока температура, врие гономски дизајниран ※ 【Ергономски дизајн】 Устата е погодна за обликот на устата на повеќето луѓе. Има заштита, нема груби рабови и чуден мирис и носи поголема среќа на вашите спортови. ※ 【Мекиот материјал е погоден за градинарски - Кога ќе го ставите на забите, нема да се чувствувате непријатно. Тешките работи ќе ги оштетат вашите мускули. Можете исто така лесно да го исечете на вистинската големина, што е погодно за луѓе од различни возрасти. Опремена е со нежна мала кутија. Кога не сте во употреба, измијте го чисто и ставете го. Удобно и хигиенско е да го ставите во училишната торба. ※ 【Избор на спорт】 Нашите спортски заштитници за уста се користат во кошарка, фудбал, мекобол, бокс, борење, таеквондо, jуџитсу, карате, итн. ※ 【Редовни ажурирања】 Ве молиме заменете го чуварот на устата на секои 3 месеци барем - ве молиме почувствувајте се слободни да контактирате со нашиот тим за продажба ако имате какви било прашања。. ※ 【100% безбедност - дека не е наменето да се обликува, нема потреба да се занимава со висока температура, врие гономски дизајниран. ※ 【Ергономски дизајн】 Устата е погодна за обликот на устата на повеќето луѓе. Има заштита, нема груби рабови и чуден мирис и носи поголема среќа на вашите спортови. ※ 【Мекиот материјал е погоден за градинарски - Кога ќе го ставите на забите, нема да се чувствувате непријатно. Тешките работи ќе ги оштетат вашите мускули. Можете исто така лесно да го исечете на вистинската големина, што е погодно за луѓе од различни возрасти. Опремена е со нежна мала кутија. Кога не сте во употреба, измијте го чисто и ставете го.