Besportble 10 парчиња прстен за складирање на таванот за висечки кука повеќенаменска закачалка за закачалки монтирани куки за вртење на тавани подлога подлога за очи пл?
  • Неодамнешно

Besportble 10 парчиња прстен за складирање на таванот за висечки кука повеќенаменска закачалка за закачалки монтирани куки за вртење на тавани

DEN 180.32

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Куки за хамак на wallидови- удобно складирање, не е лесно да се падне, да се задоволат дневни потреби, да заштедите повеќе простор и да уживаат во уреден живот на таванот Закачалка за торбички за удирање- Внимателно избраните материјали не се лесни за деформирање или кршење и можат да бидат за некое време. Куки за прстени на таванот- овој материјал е совршен за работа на отворено. Boat U Hook- Главна чинија за очи погодна за многу wallsидови, како што се мазни керамички wallsидови или груби wallsидови. Комплет за висина за замав- високо квалитетен материјал од не'рѓосувачки челик, здрав и. Задебелената кука нема да се деформира. Куки за хамак на wallидови- удобно складирање, не е лесно да се падне, да се задоволат дневни потреби, да заштедите повеќе простор и да уживаат во уреден живот на таванот. Закачалка за торбички за удирање- Внимателно избраните материјали не се лесни за деформирање или кршење и можат да бидат за некое време. Куки за прстени на таванот- овој материјал е совршен за работа на отворено. Boat U Hook- Главна чинија за очи погодна за многу wallsидови, како што се мазни керамички wallsидови или груби wallsидови. Комплет за висина за замав- високо квалитетен материјал од не'рѓосувачки челик, здрав и. Задебелената кука нема да се деформира. Список на пакети 10 x Карактеристики на куки -Материјал : кука за тавани за суспензија од не'рѓосувачки челик. -Којност : Сребрена плоча за очила за тавани. -ИЗИЗА : Околу 3,90x2.